Kiitos kovasti agionnitteluista :-). Ei se nyt vieläkään tunnu kovin kummoiselta :-p.

Mentiin vielä iltapäivällä Tiitin seuraksi esineruutuileen ja jäljestämään. Ruudussa jo alkoi aika säätämiset, Viskin tullessa vuoroon setä painalsi poimuri ja ämpäri kädessä pitkin ruutua - tai no, tuli kylläkin jo ruudusta pois meitä kohden. Ja jäi selostamaan innoissaan kuinka paljon on löytynyt marjoja ja paljonko hän on niillä tienannut, niin ja kyllä vaimokin tekee marjoista kaikkia herkkuja. Ja juttua senkun piisas. Jätin Hannan "seuraneidiksi" ja Viski hommiin. Ihme kyllä, Viskiä ei ukko ruudussa häirinnyt, teki itseasiassa oikein mukavan ruudun ja nosti esineetkin ihan hyvin. Ekan esineen se toi ihan ukon vierestä ja itseasiassa kädessä olleen marjaämpärin alta niin että kopsautti päänsä ämpäriin :-P. No, ukkokaan ei häiriintynyt VIskistä, jatkoi juttuaan ihan muitta mutkitta... Sinänsä oikein hyvä treeni Viskille, jolle aina kummalliset häiriöt kuitenkin ovat tuottaneet vähän harmaita hiuksia, nyt niin ei käynyt.

Sitten jäljestämään... Tiitin jälki oli jo pilalla, sieltä suunnilta tuli parit koirat omistajineen ja tämä paljon puhuttu ukko. Muitakin ääniä kultiin, joten päätettiin jättää Tiitin jälki ihan rauhaan, tai siis otettiin vain alkuosa, jossa ruuhka ei ollut ihan yhtä suuri :-).
Viskille vain janoja ... Janat olivat reilun tunnin vanhoja ja ihan helppoja. Viski oli aivan kuutamolla. Kaksi ensimmäistä janaa menivät ihan mönkään ja ajatus oliki lopettaa treeni siihen, kunnes hokasin, että yksi janahan on siis vielä ottamatta. Viski oli Tiitin jäljestämisen ajan autossa ja otettiin vielä sitten lopuksi se kolmas jana VIskille. Ihan hyvä, että otettiin sillä sen osalta janatyöskentely oli ihan hyvää ja ajoi pikku jäljen pätkänkin tarkkaan, mutta ei nostanut keppiä :-(. No, pääasia että saatiin edes vähän sinne päin onnistunut suoritus loppuun.

Ehkä Viski oli jo uupunut agikisojen ja esineruudun jälkeen, jonka jälkeen mentiin ihan suoraan jäljelle. Keskittyminen oli selkeästi huonoa, paitsi sitten sillä kolmannella janalla. No, onneksi ei jäljen suhteen ole mitään paineita :-).