Ja vielä näin sunnuntainakin! Kyllä se on nyt KEVÄT!!! Ja Tupla täyttää tänään 10 kk - kisaikä siis! Onnea Ounou (vai Oujee? vai Ok?) -pennuille! 

Tupla teki tänään kolme hajuhakua, tallaamattomalle alueelle. Eka oli taas ihan kohellusta. Kakkonen oli hyvä, sai hyvin hajusta kiinni aikaisessa vaiheessa, mutta varmistin kyllä hajun vielä melko läheltä. Kolmas oli jälleen sellainen aika pyöriminen.. tuulikin kääntyi hankalasti maalimiehen taakse, joten tuulen yläpuolelta jouduttiin tulemaan ja lopulta kierrettiin tosiaan piilon taakse, että sai hajun. Motivaatiota on, pallot rulettaa ja namitkin syötiin, mutta vielä pitäisi saada jotenkin vähän kohdennettua tätä toimintaa oikeaan suuntaan. Eiköhän se näiden hajuhakujen myötä taas ala löytyä.

Viski ei tehnyt hakua, mutta muuta kyllä. Ensin pudotettu, aika hankala luminen metsäpolku halki tutun hakualueen. Ei onnistunut ekalla yrittämällä... En tiedä häiriintyikö siitä, että Taina oli tuomarina ja ajatus TAAS katkesi siihen vai mitä tapahtui, mutta tyhjänä tuli takaisin. Lähetin uudelleen "mene mars tippu" - meingillä, ja singahti ihan väärään suuntaan.. Kutsuin pois ja otettiin homma alusta. Tein vielä ilkeyttäni entistä pidemmän matkan, sama polku. Nyt onnistuikin hyvin eikä ollut hanskaakaan tappanut.

Taina oli kiltti ja teki meille tarkkuusruudun, esineenä euron kolikko. Tässä Viski oli nyt todella hyvä! Nopea ja tehokas suoritus.

Lopuksi pieni jälki, mittaa sen verran, että sain kaksi keppiä mahtumaan janan lisäksi. OIkealle janalta lähtö, janan syvyys 25 m. Huippu suoritus! Ekaan keppiin reagoi hyvin ja nosti hyvin. Lähtö kepiltä jälleen huolimaton - mun PITÄÄ taas muistaa kepeiltä tarkat lähdöt!!! Viimeinen keppi oli sellainen nanokeppi, jonka yli Viski eka ajoi, kääntyi ympäri hetken päästä ja nosti. Ihan ok suoritus. 

Illalla Tupla lähtee vielä tokottelemaan ja Viski taitaa päästä pyörälenkille.