Viikonlopun hakuleiri Palvaanjärvellä sujui mukavasti tosi helteisissä olosuhteissa. Lähes kolmenkymmenen asteen helle ei toki ollut paras mahdollinen sää hakuleirille, mutta suoriuduttiin kuitenkin ihan mallikkaasti rankasta viikonlopusta. Lauantaina koulutettavia koiria oli 10 ja sunnuntaina 11, otettiin molempina päivinä sekä hakua että esineitä. Joten rankkaa oli, mutta toisaalta taas äärimmäisen mielenkiintoista ja mukavaa!
Viskikin pääsi treenaamaan, tosin en kauheasti muista Viskin treeneistä muutakuin että hyvin meni, keskityin tietysti niin paljon koulutettaviin etten nyt kyllä kykene muistamaan missä ja miten Viskin maalimiehet olivat. Kiintorulla pysyi oikeassa paikassa, vaikka olosuhteet ja treenitkin olivat melko vaativat, tein molempina päivinä pitkähkön treenin - ihan vain siksi että halusin kokeilla helleolosuhteessa kunnolla treenaamista, ja toisaalta vähän tunnustelin paineistuuko Viski ottamaan rullaa suuhun.. Sunnuntaina uskallettiin ottaa myös yksi umppari-ilmaisu kiintorullalla, ja kaskas, siinä kestikin tovin ennekuin Viski ilmasi. Ei jättänyt maalimiestä, mutta kiersi piiloa useaankin kertaan ennen ilmaisua - hyvä :-)! Esineruutu treeni onnistui myös malliikkaasti.

Perjantai- ja lauantai-iltana otin myös tokoa. Perjantaina "ekan osion" ja lauantaina loput liikkeet. Muuta ei niin erityistä ollut paitsi ohjatun noudon vaikeus pitkässä ruohikossa (jouduttiin ottamaan molemmat puolet pariinkin kertaan) ja toisaalta myös tunnarissa upean hieno suoritus.