Tai pitäisikö sanoa esine.. Iltalenkin yhteydessä tein pienen kaistaleen jonka päähän piilotin hyvin pikkuruisen kankaan palan esineeksi. Viski näki kun tein Kiin kanssa kaistaleen, mutta esineen paikkaa en sille "näyttänyt", sen sijaan tein hämyjä matkalle eli muka piilotin esineitä useaan kohtaan. Viski paikallisti esineen nopeasti, joutui kuitenkin pikkuisen etsimään ennenkuin sai esineen oikeasti suuhunsa. Näin hienosta työstä palloleikit palkaksi.
Metsälenkin jälkeen tulin samaan ruutukohtaan takaisin ja sainkin idean viedä uudelleen esine kaistaleelle, mutta nyt ihan alueen eteen. Tuumasta toimeen... Kiin kanssa talsittiin taas kaistaleelle, mutta ihan ensin ruudun alkuun yhden kannon taakse tiputin mahdollisimman huomaamattomasti esineen, kaistaleen loppuun ja keskelle hyvin näkyvästi muka piilotin esineen. Ja Viski töihin. Eikä mennyt poika ansaan.. kääntyi vauhdista, kun sai etuesineen hajun nenäänsä, paikallisti nopeasti (ei ollut  hyvin piilotettu, kun vain tiputin esineen) ja toi - joten palloiluahan siitä seurasi palkaksi.

Ihan mukava esineruutuhassuttelu :-p.
Viski lähtee vielä illalla Katin kanssa vähän agikiiteleen - hulluja me koiraharrastajat :-P.

Jalkani ei ole erityisen paljon pitänyt tästä "levosta", en tiedä pitäisiköhän sitä ihan oikeasti yrittää nyt uskoa viisaampia ja pitää jalkaa levossa, jos sen meinaa saada parantumaan vielä lähiaikoina.