Tupla v2009 pk-sm-kisoissa, kuvaaja Taina A

Torstaisen Haukku Apilan kurssin jälkeen otin tottistelut Tuplan kanssa. Tupla viettikin koko kaksituntisen kurssin nätisti kevythäkissä välillä nukkuen välillä treenejä katsellen. Että osaan arvostaa koiraa, joka osaa olla nätisti ja hiljaa vaikka muut treenaa (Tuplahan näyttää häkissä osaavan olla hiljaa, mutta ei vielä toistaiseksi, jos on vain hihnassa)! Se on oikeasti aika ihanaa ja helppoa.

Tupla otti ensin käännöksiä vasempaan. Nyt paremmin, mutta en oikein ymmärrä mistä syystä mä olen itse alkanut Tuplan kanssa tehdä käännöksiä eritavalla kuin Viskin kanssa, siis liikun eri lailla. Voi pöh, täytyy skarpata ja tehdä itse käännökset paremmin. Otettiin myös hyppyä, nyt vähän jo käskynkin kanssa, ihan hyvin. Liikkeestä istumisia tehtiin jokusia, hyvin. Liikeestä seisominen onnistuu kun peruutan ja Tupla kävelee mua kohden, mutta taaskaan sivulta se ei meinaa onnistua niin kuin haluaisin. Kapulan pitoja niin, että nosti kapulan ja toi oikeaan paikkaan ja siitä heti (ilman luovutusta) palkka. Ja piti purematta . Yhden kerran otettiin myös ruutu, joka oli nyt samassa paikassa kuin keskiviikkona. Kävin taputtamassa ruutuun ja Tupla teki koko hallin matkalta makeen ruudun - lujaa ja suoraan ja heti mun hihkumisesta jähmettyi odottamaan jotain lelua palkaksi! Maltoin sitten lopettaa treenit, vaikka aikaa olisi vielä toki ollut.

Kotiin päästyämme odotti satsi pakkasruokia pihassa. Koko koirakolmikko porhalsi tietty tutkimaan laatikkoa ja siitähän sotatila syttyi. Tupla kävi jälleen kerran Viskin päälle ihan niin tosissaan kuinka vain 7 kuukauden ikäinen nulikka voi. Harmi ettei iskeytynyt Kiitokseen.. Minä menin väliin ja niittasin Tuplan ja sehän päätti ryhtyä pullikoimaan myös mulle. No, sitä ei tokikaan kauaa kestänyt. Huoh. Onhan se kiva, että on luonnetta, mutta joskus se vaan on vähän raskasta.

Ollaan kotona jatkettu tiivistii kaukojen opiskelua. Laitoin eteiseen jouluksi punaiset raitamatot, joita en nyt voi ottaa pois, koska toi raidoitus on niin superhyperapu siihen, että näkee tarkasti miten vaihdot tapahtuu. Vaihdot ei ole ihan sellaiset kuin haluaisin, mutta liike on taaksepäin, joten jotain hyvää. Täytyy vaan skarpata - ja pitää joulumatot lattiassa.

Tänään taidan pitää treenitaukoa, on tullut tällä viikolla ihan omiksi tarpeeksi koulutettua yhtä sun toista.. Onneksi illalla on Agirotu2010-kokous, joten ei ihan tyhjän panttina joudu kotona istumaan... Josta tulikin mieleen, että kaikki kynnelle kykenevät sitten taas merkatkaahan 2.-4.7.2010 kalenteriinne ja tulette talkoolaisiksi - kaikkea "kivaa ja ehkä yllättävääkin" on taas tarjolla KOKO viikonlopun. Ps. koskee myös pk- ja/tai toko-ihmisiä