Viski oli melko pätevä eilisissä maneesitottisteluissa. Seuraaminen oli skarppia ja keskittyminen ylipäätään  hyvää, ainoastaan Tarun kohdalla oli iiiiihan pakko sivusilmällä vilasta ihanaa neitoa.. Seuraamisen lisäksi otin koko maneesin mittaisen luoksetulon, joka oli todella hieno loppuasentoa myöden. Ja liikkeestä istumista kokeilin myös, ja nämä oikein nopeita. Seisomista myös, mutta se oli vähän epäkorrekti, joten sitä otettiin sitten pari kertaa ihan vain suoraan palloa heittäen, jotta saatiin aikaan terävä pysähdys.

Pikku-Intokin pääsi maneesiin pyörimään pallon ja Udon kanssa. Se oli Innon mielestä aika ihanaa, kun sai olla Viskin narupallo suussa ja Udo juoksemassa perässä. Tosin Udo (Sarin grotsku 5kk) oli vielä vähän liikkeeissään kömpelö eikä oikein pysynyt Innon perässä :-). Mutta yritys oli kova.

Kiitos voi hyvin, toinen korva vielä vähän näyttäisi kutiavan, ja tosiaan toista etujalkaa ontuu. Mutta meneepä toi etujalkakin tässä samalla Rimadyl-kuurilla sitten :-/ ... Kiitos suhtautuu hyvin Intoon, tai siis oikeasti hyvin välinpitämättömästi, mikä on erinomaisen hyvä asia. Into kunnioittaa Kiitosta suunnattomasti ja antaa sille tilaa ja omaa rauhaa vähintäänkin kiitettävästi, joten meillä ei onneksi tule olemaan mitään ongelmia tämän suhteen. Onhan Into meillä aiemminkin ollut, joten ehkä Kiin mielestä Into nyt vain valitettavasti kuuluu tähän porukkaan. Sen sijaan Viski on asiasta hyvin pitkälti eri mieltä...