Meillä asuu pizzavaras. Minä en ole sitä nähnyt, mutta meidän miehet kertoivat... Jouni tuli eilen varsin myöhään töistä ja oli ottanut pizzan tullessaan. Tupla norkoili iltaruokaansa ja tietysti Jounin pizzakin kiinnosti. Jouni taas vaihteeksi vastoin tahtoani oli ajatellut, että hän antaa Tuplalle pienen pizzan reunapala, kun niiiin nätisti katselee ja kerjää . Sen verran kait muisti mun sääntöjäni, että nousi kuitenkin reunapalansa kanssa ruokapöydän äärestä pois ja siirtyi sivumalle antamaan herkun Tuplalle. Vaan Tuplapa oli tässä kohden hieman näppärämpi ja vissiin ahneempi... Oli salamana hypännyt pöydän reunalle ja vienyt jäljellä olevan 1/4-siivun, niellyt sen nanosekunnissa ennenkuin Jouni ehti edes äännähtää . No, Jounille jäi sitten se reunapala kuitenkin..  Hmm, kyllä, se ON aika ahne pentu. Eikä sillä vissiin ihan vielä noi käytöstavat aivan kaikki ole kohdillaan.

Eilen käytiin Toijalassa "kisamaisissa" treeneissä. No, meillä Viskin kanssa se ei ollut kisamaista. Paikalla olosta palkkasin heti piiloon päästyäni ja kun sain vinkin, että se makaa rauhassa katse minuun päin. Jatkettiin tuon jälkeenkin vielä paikalla oloa, mutta Viski oli kyllä levoton. Yritti kääntää ihan vaan vaihvihkaa päätä kentälle päin ja samoin oli nostanutkin päätänsä ainakin kerran ellei useamminkin ylös. Nyt rauhallisesti kielsin sitä tekemästä niin.. Vapautin pariin otteeseen, kun taas sain vinkin, että pää on minuun päin ja rauhassa. Ei tuostakaan taida ikinä enää mitään tulla. Seuraaminenkin oli aika luhnua, kontakti tippui useamman kerran. Vähän oli sellaista päivälenkki-namipalkka seuraamista, ei kovin hyvä homma sekään.

Pentu sen sijaan oli taas pätsky. Luoksetuloa, eteenistumista, sivulle tuloa ja imutusta. Niin ja leikkimistä, joka kahdella pehmeällä motskulla onnistui taas superhyvin. Leikittiin ihmisjoukon keskelläkin ja hyvin meni. Imutuksessa nyt ei kuulema aurannut, pikemminkin kääntää vähän mun taakse kroppaansa, mikä varmaan on tässä kohden ihan hyvä asia. Treenien jälkeen vielä yllätysyllätys jäätiin juoruamaan ja pentu ihan ekaa kertaa alkoi itse tarjota sivulle tuloa ja siinä olemista! Täytyhän siitä namia palkaksi saada .

Kiitos Kaarinalle treenien järkkäämisestä ja muille seurasta!