Käytiin tänään perinteisellä joka kuukautisella Elinan käsittelyreissulla. Nyt pääsi Tuplakin tunnustelemaan ilmapiiriä ja Elina lopuksi sitä myös vähän "hoiti", eli totutteli käsittelemiseen. Hyvin Tupla antoikin "hoitaa". Elina katsoi heti Viskin liikkeistä, että taas on jossain jotain jumeja. Löytyi tutusta paikasta eli rintarangan/lapaluun alueelta, lisäksi toinen takareisi oli trikkerin valloittama. Viski ei ollut kovin kivulias, antoi rauhassa hoitaa. Jotenkin tylsää, kun joka kerta on jostain jumissa ja rikki .  Ensi kuussa taas uudelleen.

Ennen Elinan aikaa käytin Tuplan Pirkkahallin hyppyesteellä ottamassa alo-hyppyä. Meni ihan uudella esteellä hyvin, hyvä homma. Käsittelyn jälkeen palattiin samaan paikkaan ottaan tokotreenit Katin kanssa.

Ensin paikalla makuu. Maa-käskystä Tupla singahti ehkä puoli metriä eteen ja tippui maahan. En tiedä mikä pikku virittely ongelma oli, mutta johonkin oli lähdössä. Nyt oli rauhallinen ja hyvä paikalla makuu.

Yksittäiset liikkeet Tupla aloitti seuraamisella. OIkeastaan ihan kivaa seuraamista, lelu oikeassa kädessä ja takaa palkkaus. Tehtiin ihan kaavionkin tynkää Katin käskyttämänä. Juoksua tarvii vähän treenailla, oli melkoista pompottelua, mutta eipä sitä ole pahemmin treenattukaan. Käännöksissä vasempaan tarjosi istumista, mutta muutoin oli hyvin hereillä käännöksissä. Kyllä tämä tästä vielä joskus.

Sitten maahanmeno käskytyksellä. Meni hyvin maahan, apuna pieni pään liike. Palkkasin heti maahanmenosta.

Sitten luoksetulo. Käskytyksiä tuplaten, hyvin pieni reagointi. KÄvin palkkaamassa välissä istumisesta. Sitten luoksetulo, yritin käsiavuin saada himmaamaan ja istumaan eteen. Vähän oli puolittainen yritelmä ja taas pamahti jalkoihin, hillitysti. Harjoitellaan...

Sitten seisominen. Huono ilman apuja. Ei pysähdy skarpisti. TÄytyy taas ehkä sittenkin ottaa kuurina skarppeja seuraamisia apujen kanssa ja välillä testata, että osaisiko ilmankin apuja.

Lopuksi ruutua. Ensin lelulle, hyvin. Sitten tyhjään, hyvin, ja stop-käskyyn reagoinnista palkka. Hämymerkit eivät tuottaneet tällä kertaa ongelmia. Pitihän mun kait taas ottaa sitä ruudun loppuosaakin, mutta kas kas...