Voi, olipas hieno päivä tänään! Meillä oli O-pentujen treffit täällä Nokialla ja treenattiin, juhlittiin mm-menestystä ja muuten vaan juoruttiin. Oli kivaa! Tumppukin -kuten kaikki muutkin sisaruksensa - oli eri pätevä, jopa yllättävän pätevä muutamassakin asiassa . Täytyy kyllä sen verran kehaista, että hieno pentue on, kaikki keskittyvät ihan käsittämättömän hyvin treenaamiseen ja leikkivät hienosti! 

Tupla teki seuraamista, joka ei kai näytä ihan niiiin pahalta kun tuntuu . Lähinnä tohon ensipomppaisuun nyt tulisi kiinnittää huomiota, jottei se jäisi tavaksi. Kädellä voisin nyt muistaa perusasennosta lähdöissä auttaa koiraa alaspäin ja heti palkka, kun ei lähde pomppasulla. Uskoisin, että tuo toimii. Lennosta, kun lähtee seuraamaan ei tuota pomppasua tulekkaan kovin pahana. Muutoin kait paikka ja asento oli ihan hyvä. Luoksetulo yhden kerran, koska se meni taas hyvin niin en halunnut uusia. Samoin ruutu vain yhden kerran. Sitten noutoa, jossa Tupla toi kapulan mulle EIKÄ irrottanut, vaikka otin lelun esiin !! Oho! Eikun jipppppiiiii! Ei ikinä koskaan ole tapahtunut vielä noin. Nythän se toki jo on tuonut mulle päin kapulaa, välillä jo ihan pitkällekin ollaan saatu tuonti, mutta nyt piti kapulan senkin jälkeen, kun lelu otettiin esille. Tämä on ihan hyvä asia meidän noutohistoriamme huomioiden . Tekiköhän Tumppu muuta? Toisessa sessiossa tehtiin yksi metallinouto vieraalla ja "kummallisella" kapulalla, mutta hyvin Tupla toi senkin! Lisäksi tunnarin pitoa pariin kertaan.

Lopuksi tehtiin pentujen yhteiskuvausta.. hmm.. ei ihan helppoa. Mutta taisi sieltä tulla kuvia, jossa 5kk pennut istuvat kaikki paikoillaan rivissä nätisti . Ainiin, Kaiku-poika teki ilmaisuharjoitusta ja haukkuu muutoin ihan törkeän hyvin!! Mä olin sille useamman kerran piilossa (agi putkessa...voitte uskoa, että ihan kokonaan en piiloon mahtunut...) ja se poika paukutti! Kuulosti kyllä erinomaisen lupavaalta haukkuvalta hakukoiralta.

Kiitos kaikille seurasta, oli ihan tooooodella mukava päivä - seuraavaa odotellessa!