Nohnih, nyt on sitten EK2 tulos plakkarissa. Käytiin tänään Kyröskoskella ja huh, olihan pitkä päivä. Koe alkoi yhdeksältä ja päättyi vähän jälkeen viisi. No, tulipa suoritusten väliin vähän taukoja, kun koe vietiin läpi yhdellä tuomarilla (Juha Kurtti). Kaiken kaikkiaan VIski oli ihan pätevä poika. Kisa alkoi jäljellä, josta kaikki kepit, mutta janalla aika sähläystä (tuulinen ja aukea jana saa Viskin nenän turhan ylös ja ongelmia tulee herkästi...), mutta tuomarin mielestä vain -2 pistettä lähti siitä. Esineruutu meinas mennä juoksemiseksi, eli Viski ei meinannut millään pysyä alueella vaan porhalsi takarajasta yli... kun sitten lopulta pongas ekan esineen niin toinenkin nousi nopsaan. Aikaa kuitenkin kului 2,5 minsaa vaikka tuntui ikuisuudelta. Täydet pisteet silti. Pudotetussa ei mitään valittamista, täydet. Samoin tarkkuus, jossa mä olin nopea ja sain kopin ettei esine tippunut :-O, täydet. Sitten henkilöetsintä, josta täydet. Eipä oikein mitään ihmeellistä sen osalta, pistoja tuli tasan kolme :-D. Maastosta siis mahdottoman paljon eli 198 pistettä :-O.

Tottis oli sitten lopuksi ja Viski ekaksi liikkeisiin. Seuraaminen järkyttävää, etenkin kentän päähän se edisti ihan p****een v***n paljon, takaisin päin oli helpompaa. Henkilöryhmässä myös vilasi ainakin yhtä henkilöä sen näköisenä, että saisiko antaa pusun... Istuminen ja maahanmeno vissiin ok. SEisomisen meni istumaan :-((. Noudot tänään paremmat kuin Harjavallassa, mutta tasamaassa luovutus vino (ei tainnut tuomarin mielestä olla), kaikki sivulle siirtymiset oli tänään hyviä, eli ei jäänyt vinoon. Sitten lopulta se eteenmeno, joka ihan jeeess..ehti vilaista paikalla olo merkkejä, mutta Juha käski siinä kohden jo laittaa koiran maahan niin eipä tullut mitään vinoumia. Harjavallassa meni lujempaa eteen, mutta nytkin vauhti kuitenkin ihan hyvä. Paikalla olossa nosti päänsä melko nopeasti ylös ja kyttäs belgiä, joka teki liikkeet... Yritin sille kolme kertaa sanoa uudelleen plats, mutta vain pää vähän nytkähti alaspäin...mrrr mrrr... Oli liikkunut jonkin verran, mutta ei "edes" omaa mittaansa. Tänään tottiksesta 95, joka oli ehdottomasti liikaa. Mutta eipä auta tuomarin arvostelua moittia Tukittu.

Veeti ja Hanna sen sijaan teki oikeasti upean tottiksen voittajassa!! Se oli hienoa menoa, harmi se eteenmenon höhlä Hannan moka. Pisteet 95 ja maastostakin niin hienosti, että ykköstuloshan sekin oli! Onnea ekasta KVA -ykkösestä !!! Oltiin me hyviä !

Huh, on se rankka laji, vaikka osa-alueet ovat helpot!! Mutta samalla kyllä äärimmäisen hieno laji. Eiköhän me sitten rotumestiksessä startata kolmosluokassa EK.ssa!