Tupla treenasi tänään jäljestämistä - nyt meni jo vähän rauhallisemmin kuin su aamuna Kemissä. Namejakin jäi vain muutama matkalle. Mitään en tehnyt eri tavalla, edelleen pentu oli vapaana jäljellä. Sitten otettiin vähän leikkimistä - hyvin, ja kontaktia sekä sivulle tuloja naksuttelemalla. Voih kuinka ihanan tomerasti ja säpäkästi se tekee - miten saisin tuon asian pysymään vielä isonakin niin...

Viski harjoitteli paikkamakuuta siten, että edelleen pää on maassa, mutta nyt palkkana rinnan ALLA namia. Ei mitään muita palkkoja. Tämä palkkaus tuli esille Pekan kanssa Kemissä asiaa pohdittaessa. Katsotaan.. Päivällä otettiin toistoja koti pihassa ihan rauhallisissa olosuhteissa, illalla otin jo niin että treenasin Tuplan kanssa ja Viski oli paikka makuussa. Hmm..katsotaan. Hyvin se on oivaltanut noi namit ja niiden tarkoituksen. Sitä en tiedä auttaako tämä mitään, mutta ei se nyt huonommaksikaan mene :-o. Otettiin myös namiseuraamista, käännöksiä ja palkkausta namilla ja vähän ikäänkuin imuttamisseuraamista. Tällä yritetään nyt vain päästä siihen, että saisi treeneissä onnistumisia niiden pelkkien "epäonnistuneiden" seuraamistreenien jälkeen..

Plääh, jotenkin masentavaa tuo Elinan ja Sinan "Hässäkkä" tuolla sm-kisoissa. Olkoonkin ettei kyse ole siitä kenen olisi pitänyt voittaa, vaan todellakin mua suorastaan vitutttaa tää nykyinen haun arvostelu mentaliteetti, taitaa vähän unohtua olennainen. Vielä sekin, että Hannalle ja TIitille oli sanottu ettei saa "saattaa koiraa" lähetyksissä ... mitä ihmettä..mikä juttu tuokin nyt sitten on. Ilmaisussa ehkä se ruotsalaisrullan käyttö alkaa tuntua houkuttelevammalta... vaikka toki, sittenkin varmaan on käsi väärässä asennossa tai lippalakki nurin perin, tai jotain. Äh. Turhaa narinaa, tiedän, mutta ärsyttävää silti. Säännöt on joo säännöt, mutta niiden tulkintaan pliiiis pientä selkeyttä. Väittäisin, että kyllä tässä lajissa on ihan turhan paljon kummallisia sääntötulkintoja - ottamatta nyt sen yksilöidymmin kantaa!!