Hullun helteisenä päivänä oli ihan pakko päästä hakuilemaan ja tietysti vielä keskellä päivää ja TIETYSTI vielä aukeaan maastoon, jossa ei paljon varjoa nähty... No, huvinsa kullakin :-p.

Viskille treeni, jossa ensin nenänavaus, sitten rohkeasti oikealle etukulmaan tyhjä.. Rohkea rokan syö tai jotain.. Viski etsi melko pitkään ja tuli lopulta takaisin rulla suussa :-((. Se mikä muutos tässä oli vanhaan käytökseen oli se, että nyt se oikeasti etsi eikä ottanut rullaa heti suuhun... No, lopputulos on ihan yhtä huono kuitenkin. En torunut sitä, kun se tuli rullan kanssa, otin vain nätisti rullan pois ja uusi lähetys ja siihen tulikin sitten oikein hieno tyhjä pisto, josta muistin kovasti kehua. Sitten vasemmalle suora palkka äijä, joka löytyi mukavasti vissiin hajuvanan avustamana :-o. Tämä äijä sitten siirtyi samalle puolelle uudelleen piiloon, ja siirtymisen Viski siis näki. Lähetys ja löytö tähänkin ihan mainio. Sitten viimeinen äijä kiipesi hirvitorniin, johon suora palkka. Tämä jännäsi kyllä, että malttaako paikallistaa ilman, että ottaa rullan suuhun. Maalimiehelle tiukat ohjeet, että kehua EI saa ennenkuin on aivan varma kontakti koiralla maalimieheen. Kati onnistuikin vaativassa tehtävässä tosi hyvin ja malttoi antaa Viskin paikallistaa tosi pitkään ja hartaasti. Ja tämä oli tosi hyvä juttu, Viski kiehnäs ja pyöri, etsi ja loittoni tornista, palasi takaisin ja taas pyöri ja pyöri... kunnes sitten yhtäkkiä tajusikin, että haju tulee ylhäältä - voi sitä riemua :-)). Tämä oli erinomainen!

Seuraavassa treenissä en ota nyt etukulmaan tyhjää, vaikka onhan tota meidän "miinaakin" vaan harjoiteltava, mutta ei nyt ihan heti uudelleen.. Otetaan niitä tyhjiä mukaan sitten vaikka muualle, mutta ei ihan vielä tohon pahimpaan paikkaan eli ekalle pistolle. Jossain kohden toki niitä on ihan pakko saada onnistumaan, mutta näköjään vielä ei ole sen aika. Vieläkään ei paine ole laskenut sen vertaa, että se pystyisi sieltä ekalta pistolta tulemaan tyhjänä pois, vaan rulla on näköjään pakko ottaa suuhun ihan vaan varuiksi :-p.