Tänään Viskillä treeni, jossa molempiin etukulmiin tehtiin hajuhaut ja tietty suorapalkka namit + lelu. Näiden jälkeen normaali lähetyksenä kaksi maalimiestä, joihin myös suorapalkka ja palkkaus samoin kuin ekoilla. Ja kuten nyt on tapana, treenit alkoivat nenänavauksella, joka meni kyllä vähän sähläykseksi, kun Viski pongas kaumpana meidän reput ja pölli jostain vinkupallon ja se homma meni sit vähän niinkuin siihen sähellykseen. Mutta tulihan se nenänavaus maalimieskin pongattua..

Tänään ei tullut vale/tuttiongelmaa, joten se oli positiivista. LÄhetykset olivat yhtä lukuunottamatta ihan hyviä. Kolmos maalimiehelle tuli yksi suunnittelematon tyhjä, josta nyt muistin kuitenkin kehua. Tein kuitenkin siihen kohtaan uuden lähetyksen, maalimies oli melko vaikeassa paikassa maakuopassa ja yli "normaalin syvyyden", tämä tuotti muillekin koirille vähän hankaluuksia. Mutta nämä turhat "nopeat" tyhjät pitäisi siltä osin nyt saada pois, että Viskin tulisi etsiä voimakkaammin alueella vaikkei se äijä ihan heti samalta istumalta löytyisikään - tai hajuakaan siitä. Ehkä tämäkin asia nyt korjaantuu treenikertojen myöden, kun saadaan motivaatiota nousemaan. Tänään oli yhdellä maalimiehellä apinalelu, joka ei sitten tällä kertaa oikein napannut :-p. Täytyy vähän tsekata kuinka kauan tota leikkiä saa yhdellä maalimiehellä jatkaa, jos joka maalimies leikkii tosi rajusti ja pitkään niin se voi olla Viskille liikaa. Leikki voisi olla useammin lyhyttä ja tosi intensiivistä eikä pitkää ja loppua kohden laimenevaa :-) .

Ennen hakuja otettiin myös tottista. Viski teki ihan kaikki voittajan liikkeet ja oikeastaan oli ihan vallan hyvä vaan ei tietenkään täydellinen - ei sinne päinkään :-p. Seuraamisessa ote herpaantui Ninan moittiessa Tepsua - Viski heti alkoi mielistellä varmuuden vuoksi ..  Sain sen kuitenkin nopeasti korjattua ja kontaktin takaisin. Paikalla olossa jouduin yhden kerran napauttaan risulla kuonolle, kun ei meinannut millään malttaa pitää päätä maassa - tämän jälkeen pysyikin sitten hyvin. Eteenmeno oli muutoin mainio, myös maahanmeno, mutta pieni vinouma suunnassa oli - olisinkohan sittenkin seuraamisenkin mennyt vinoon..? Noutojen luouvutkset oli tänään tosi hyvät ja tiiviit, eikä pakittanut pois otettaessa. Ainiin.. luoksetulossa kyllä törmäs ihan reilusti, jäi suoraan ja hyvin tiiviisti eteen istumaan, mutta törmäyksiä pitääkin nyt alkaa varoa. Joten, kyllähän noita virheitä mahtui tänäänkin treeneihin..