Tänään kivat treenit Tullin nurtsilla - kiitos kaikille seurasta!

Aloitettini paikalla istumisella, tämä ihan ok Tuplalta - olin näkyvissä.

Paikalla makuu taas levoton, haisteli, josta kielsin. Heittelin vähän palloa häiriköintinä, kaula kyllä Tuplalla kasvoi ehkä metrin...  Hyvät maahan menot ja sivulle nousu.

Yksilöliikkeet kahdessa erässä. Ensin seuraamista. Lähdöt tuntui ja ilmeisesti näytti hyvältä. Käännökset huonot. Niitä täytyy imuttaa paremmiksi kotipihassa, pää tekee ärsyttävän syöksyn varsinkin täyskäännöksessä. Tänään teki myös vasempaan ja oikeaan käännökset syöksymällä. Arggh. Muutoin seuraaminen tuntui aika mukavalta.

Liikkeestä maahanmeno käskytyksellä, hyvin. Palkkasin maahanmenosta.

Luoksetulo käskytyksellä. Per"## törmäsi taas. Uusinnalla tiukempi muistutus ja nyt parempi. Tässä ekassa sivulle siirtyminenkin huono. Täytyy taas niitäkin muistaa ottaa ohjelmistoon. Ja siinä pitää vahvistaa sitä päätä ylös!

Seisominen hyvin - jes.

TOinen setti aloitettiin merkillä. Vähän epämääräinen paikka merkin takana, mutta kelvollinen . Sitten ruutuun lähetys merkiltä, ruudussa pallo. Meni, kuten muutkin, oikeaan reunaan.. haahuili ja löysi pallon. Uusinta tyhjään ruutuun ja taas oikeaan reunaan, mutta ruutuun sisällä. Jälkeenpäin vähän ärsyttää miksi palkkasin, kun se ei oikeasti ole paikka johon haluan Tuplan menevän...

Kierrosta pysähdys, aika kiva. Pysähtyi tosin melko matalana, toivottavasti ei ala ennakoimaan tulevaa silmän käyttöä.. Kierrolla myös metskua, jossa nyt löysä ote, mutta luovutuksen asento hyvä.

Loppuun tunnari. Vein itse sekä hämyt että oman. Oma piilotettiin heinikkoon hämykasan taakse. Ja jee - se onnistui muuallakin kuin kotipihassa! En uusinut tai siis ottanut yhtään vaikeampaa settiä, tämä riitti tällä erää.

Kaukoja myös siinä auton läheisyydessä. Näitäkin on vain pakko ottaa muualla kuin kotieteisessä, koska ne vaan on niiin vaikeat pitää teknisesti paketti kasassa. Ei ole helppo liike meille.