Viski oli tänään ihan aitio paikalla kun treenailtiin pikku porukalla tottista. Treenipaikkana  oli meidän lähikoulun piha niin kävelin Viskin kanssa paikalle ja Viski sai...joutui..pääsi (?) seuraamaan muiden treenausta puiston penkillä kököttäen. Ihme ja kumma, Viski oli muutamaa pikku äännähdystä lukuun ottamatta tosi nätisti penkillä odottelemassa vuoroaan ja seuraamassa silmä tarkkana muiden puuhia. Voi hitsi, ei voisi uskoa samaksi koiraksi, joka nuoruudessaa huusi ja räyhäsi kurkku suorana treenikentän laidalla, olenpa mä nyt tämän päivän käytöksestä kovin kovin ylpeä :-) (ja voihh kunpa Riitta lukisi tämän blogistani :-))).

Viski treenasi seuraamista, tänään ei edistänyt kovinkaan paljon. Henkilöryhmä saatiin myös kuvioon mukaan, muutoin hyvä, mutta yhden välipalkkauksen jälkeen sen oli ihan PAKKO käydä antamassa Tainalle pusu :-O. Että se on vaikeaa.. Otin myös pari luoksetuloa, joista totesin että kyllä sitä ihan loppuosan vauhtia nyt yritän lelulla ja jalkojen välistä palkkauksella saada paremmaksi. Tai jotain...  Ainiin, ottihan Viski myös kolmionoudon molemmilta puolin ja ne meni oikeastaan tosi hyvin. Nouto on myös sellainen missä toivoisin sitä vauhtia olevan enemmän, tuo kolmiotreeni tuntuu Viskille hyvältä tavalta lisätä vauhtia.

Lopuksi Viski sai vähän temppuilla ja touhuta pikku juttuja, kun oltiin Tarulle häirikköjä. Kaiken kaikkiaan oli oikein mukava treenata, kiitos seurasta ja pian uusiksi :-).

Ainiin - melkein unohin,että ihan lopuksi lopuksi :-) Viski sai tehdä vielä tarkkuusetsinnän! Merkkeinä ruutumerkit ja esineenä sellainen Tainan metalliavaimenperä. Hyvin Vipatus nurmikolla ryhtyi tarkistamaan ruutua, meni kerran takareunasta yli, mutta palas takaisin ja ryhtyi paikallistamaan hajua, joka osui nenään. Sieltähän se esine löytyi. Luovutus oli huono, esine tippui maahan ja uudella yrityksellä sain paremman kopin esineestä :-o. Toi meidän luovutus ei oikein ole korrekti, ideana on, että laitan käden Viskin suun "alle", jotta se voisi tiputtaa esineen alaspäin. Nyt ajoitus ei oikein toiminut ja esine tosiaan tippui. Äh, täytyy tuota pelkkää luovutusta puuhastella.