Viskin jalka ei onneksi tunnu kipeältä, hieman lämpöiseltä se sen sijaan vaikuttaa, mutta onneksi nyt saatiin se antibioottikuuri (juu-u, varoajat on huomioitu). Viski antaa jalan olla hyvin rauhassa, joten toivotaan, että nämä ennusteet viittaavat siihen, että jalka lähtee myös parantumaan.

Jollain tapaa onni onnettomuudessa oli myös se, että viikonlopun Amsterdamin työreissukin peruuntui viime metreillä - nyt minulla ei ole murheita siitä kuka hoitaa Viskin haavaa riittävän hyvin ja muistaa muutenkin toipilaan erikoishuomioinnin. Ehkäpä nyt viikonloppuna voisi vaikka jälkeä treenailla, se ei varmaankaan fyysisesti ole liian raskasta.

Onpa muutoin vähän hakukokeita kisakalenterissa - saa nähdä miten meidän sm-kisa haaveiden käy!! Nyt menee toukokuun alkupuoli ohi varoaikojen takia ja sitten on pari leiriä "sotkemassa" kisasuunnitelmia, joten vähiin näillä näkymin jää vaihtoehdot. Täytyy toivoa, että jäljelle jääviin vaihtoehtoihin sit mahdutaan kisaamaan - niin ja toivoa sopii että poika kuntoutuu kisakuntoon!